Ansietat per les eleccions de desembre a Catalunya

Les notícies a Catalunya no paren de suscitar, i és que des de la declaració d’independència i la destitució del govern català i el seu gabinet, llavors les accions del govern espanyol no es van fer esperar, entre aquestes accions hi ha la de convocar eleccions.
El mes de desembre és el seleccionat perquè els catalans puguin elegir el seu nou president de govern, i és que aquesta comunitat autònoma està en el dret de triar a un govern constitucional, així com també poden triar els seus serrallers.
Els serrallers a Catalunya són professionals que abunden i per tant cal saber triar l’ideal, ja que la base de la selecció d’un bon professional, es pot tenir un servei eficient, com s’espera de la selecció dels governants.
La selecció de qui serà el president de Catalunya no es fa esperar, i és que el que volen i desitgen els catalans és que la situació política de la comunitat torni a la normalitat, i és que ja aquesta cansats d’estar als llimbs i que sigui el govern espanyol qui controli les seves institucions.
A Catalunya el govern pot disposar del pressupost, i també són autònoms en la promulgació de moltes lleis, de manera que es té gairebé un govern independent del govern central espanyol, però sempre acatant les seves ordres.
Els partits que s’aferren a la constitució són els que avui tenen la de guanyar, i és que s’espera que puguin tenir candidats que puguin donar la talla, i que a més puguin fer un bon govern per als catalans sense necessitat de fer plans independentistes.

Deixar de banda els plans independentistes

És clar que la idea d’independència en aquest temps no va donar resultat, i encara que molts catalans puguin donar-se a la tasca de dir que això no és així i d’avivar la flama cada vegada que es pugui, la realitat és que la majoria dels catalans el que volen és viure en pau.
Catalunya sempre ha estat una nació tranquil·la, a on l’objectiu principal és el màxim desenvolupament i satisfacció dels seus habitants, i com amb tot el tema de la independència això no ha estat possible obtenir, llavors ara tenen clar que cal estar lligats a Espanya .
L’important, més enllà d’interessos particulars, és que Catalunya aquest unida i pugui tenir li millor desenvolupament, per això és que per ara cal oblidar-se de les intencions de separació i aconseguir ser una comunitat unida, que conservi la seva autonomia com ho ha fet fins ara.
Qualsevol candidat a la presidència ha de tenir en consideració que el més important és oferir als catalans una destinació de progrés, on es pugui aconseguir atraure totes les empreses que davant la situació anterior van canviar les seves adreces socials.
La imatge d’una Catalunya estable és el que es vol aconseguir, ja que està clar que aquesta comunitat es nega a ser oblidada, i encara que àdhuc no pugui ser una nació independent, llavors serà una comunitat autònoma de les més importants d’Espanya.